Vill du ha en humble brush?

Ni kanske minns att jag skrev ett inlägg om Humble brush tidigare där jag frågade om det var något fel på exemplaret jag fått eftersom den smakade så äckligt - det var det! Jag kontaktade Humble brush och dom svarade ödmjukt att dom är ett ungt företag och inte kände till att regnperioden ger träet en bitter smak och ville gärna kompensera mig. Det fanns alltså en förklaring till varför min tandborste smakade så konstigt. För varje såld tandborste skänker Humble brush en tandborste till någon i nöd. Förpackningarna görs av återvunnet material och handtagen är i nedbrytbart bambu-material och inte den bambun som pandan äter. Jag stöttar gärna Humble brush som tänker både på miljön och människor - och uppenbarligen har exceptionell kundservice. Det gillar jag. Man mår bra av att få andra att må bra.

Jag har fått några tandborstar extra, du eller ditt barn kanske vill ha en? Jag har en rosa, en blå och en gul i barnstorlek som jag kommer ge bort. Så tre av er som kommenterar senast den 21 augusti 2015 kl.23.59 och skriver varför du vill ha en Humble brush kommer kunna få en. Länka gärna vidare detta inlägg och glöm inte att fylla i din mejladress så att jag kan kontakta dig!

allabarn

Dom är som sagt i barnstorlek så dom är lite mindre borsthuvudet är extra mjukt. Jag använder alltså denna till mig själv eftersom jag inte gillar för hårda borstar och det går utmärkt.

<3

P.S kompisar, jag älskar er men det blir fuskigt om ni är med, men tipsa gärna en annan kompis.

Translation: Do you want or need a kids toothbrush from the Swedish environmental friendly company Humble brush? The brush is made of bamboo (not the kind the panda bear eats), the packaging is made of recycled material and Humble brush give a toothbrush for someone in need for every sold toothbrush. Comment below before august 21 and tell me why you should get one. Don't forget to type in your e-mail address. Best of luck!