Vegan box!

En vän i USA tipsade mig om Vegan box som hon prenumerar på och när jag förut googlade efter bra boxar att prenumerera på hittade jag just den svenska vegan box. Nu har jag precis beställt 6-månadersprenumeration ifrån veganbox.se

Såna här boxar att prenumerera på är ett fiffigt sätt för företag att få ut sina produkter till folk som annars kanske inte hade varit intresserade av att köpa dom - har man dom hemma blir man ju så illa tvungen att testa - och ett fiffigt sätt för en att få testa produkter till ett billigare pris än om man köpt dom stycksvis och kul att få testa nya produkter som kanske inte finns i ens vanliga mataffär. Dessutom tycker jag det är så jäkla kul att få paket! Det finns liksom något spännande i att veta att man ska hämta ut ett paket på posten. Jag hoppas jag blir nöjd med vegan box och lovar att dela med mig om mitt omdöme när jag fått ett par boxar.

Tidigare hade jag en prenumeration hos healthy box som jag tyvärr inte tyckte var riktigt värd pengarna och avslutade den. (Konstigt nog fortsattes pengarna att dras två månader efter men kundtjänsten hos healthy box var hjälpsam och jag fick snabbt tillbaka mina pengar.)

Tipsa mig gärna på boxar ni känner till som riktar sig till personer som jag som är intresserade av miljövänlig skönhet (gud, jag låter som en modetidning) och hälsa.

P.S Nästa vecka har jag semester så då hoppas jag hinna *forska* (det vill säga läsa rapporter om något spännande). Kommentera gärna om det är något särskilt ni vill att jag ska läsa om och dela med mig av.

<3