Teatern i Ringen, Skanstull

I den lilla gallerian Ringen i Skanstull har det byggts en ny och superhipp food court där massa killkockar fått öppna restauranger. Inredningen är väldigt hipp och det är välkommet med schysst mat, lättillgänglig mat, särskilt där eftersom gallerian för övrigt inte är superimponerande (men skönt vardaglig). Nudelstället Raamen är det enda jag hört folk prata om och testade det nyligen. Själva är dom väldigt glada att kunna använda "nudlarnas Rolls Roys". Priset är mer Rolls Roys än street food, men så är det ju alltid i Stockholm. 105kr för en skål nudlar. Jag testade den vegetariska (ej vegansk).Hur smakar det då? Asså, typ... OK. Jag tyckte champinjonerna var goda och jag gillade röran (typ aubergine?) som var i - och mängden koriander. Älskar koriander. Men för övrigt var buljongen smaklös. Så smaklös att jag gick till kassan och letade efter extra salt. Jag fick tag på en förpackning som låg där och frågade killen i kassan om det var salt och han skakade på huvudet och sa att dom inte har nåt salt och att "maten är skitsalt". Okej? Jag fattade hans skön-avslappnad-vibe-stil och jag har inget emot det egentligen men om en kund ber om salt ska man väl inte svara att maten är skitsalt? Hade maten varit skitsalt hade jag väl märkt det. Buljongen smakade mest bara buljong(tärning). Nä, jag hade behövt salt, lime och mer grönsaker i min ramen för att varit nöjd. Hoppas dom utvecklar sig lite!

Igår var jag och min pojkvän i Ringen igen. Han ville testa Raamen-nudlarna (trots att han fått höra min recension). För att få veganska nudlar var han tvungen att beställa det som en extragrej och lägga till pengar. Som att 105kr inte är nog. Det tycker jag var lame!

Själv testade jag denna gång en sallad från den veganska restaurangen The Plant. 5 av 5 för att det finns en vegansk restaurang! Salladen smakade väl också den på det stora hela OK god men den hade potential att vara vara amazeballs dom två stora klickarna sallad varit mer olika. För dom smakade typ likadant bara att den ena var rosa. Dit kommer jag iaf gå tillbaka. Nästa gång ska jag testa grytan!

image