Sustain & Rethink: Event den 10 juni

Header-FB.jpg
The Pasta Haters + Muro Konstagentur = Sustain & Rethink

För en månad sen träffade jag Lisa Gautier som driver The Pasta Haters för omslagsplåtningen till Företagarens juninummer. Hon har bott i Sverige i två år och berättade att hon hade jackor hon ville att konstnärer skulle måla på och jag driver ju en konstagentur så inom 10 minuter hade vi startat ett projekt: Sustain & Rethink. Lisa bidrog med jackorna, tekniken och koncept, jag bidrog med kontakter, sminkande och projektledning, Agnes Varhelyi stylade. Fler bilder kommer upp snart!

7 vintage militärjackor (från riktiga militären) har gjorts om av 7 olika kvinnliga konstnärer. Konstnärerna är Jessica Hallbäck, SAFE, Linnea Panard, Stephanie Clarke, Naomi Nowak, Julia Rio och Lina Eriksson. Resultatet är 7 unika vintagejackor med handgjord konst från riktiga snillen. Dessa kommer att auktioneras ut på www.sustainrethink.se med starta den 10 juni. Pengarna för jackorna ger vi till Ingen Människa Är Illegal och till Myrorna.

För att kicka igång allt bjuder vi in till fest!

Den 10 juni kl.16.00 - 22.00 (perfekt förfest!) på Folkungagatan 44. Det kommer att finnas gratis bärs, prints och vintagekläder att köpa, musik och billiga drinkar. Det blir skitgött med andra ord. 18 år. Gratis, men du måste attenda här.

Här är reportaget jag och Lisa fotades till!

 

Vill du läsa intervjun med mig? Kika här.