Rosegold & grå läppar

Jag spenderar väldigt mycket tid med att kolla på YouTube-videos. Mest kollar jag på sminkvideos och Buzzfeed. Ibland en och annan musikvideo. Jag har ingen tv hemma och älskar att YouTube-videos i regel är runt 10 minuter långa så att man kan kolla flera utan att tröttna. Det verkar svårt för folk som inte kollar på YouTube lika mycket som jag att förstå grejen, men det är liksom som TV och community i ett. Man får sina favoriter, man följer dom i deras liv, samtidigt som man lär sig massa, garvar massa och ibland blir skitirriterad. För ett tag sen gjorde jag min första YouTube video som du hittar här. Det är lite pirrigt att skicka iväg sig själv i videoformat för hela www att se, men också ganska kul. Särskilt när alla videoredigeringsprogram gör som man vill...

Till den här videon blev jag lite inspirerad av en superstor YouTuber och make up artist som heter Desi Perkins men gjorde min variant av det jag hade hemma.

Efterlyser verkligen ekosminkmärken som har lite kaxigare färger. Överlag skulle jag vilja ha lite mer punk i ekosminkvärlden, för jag känner mig inte alls som en sån där blond 38-årig medelklasskvinna med kemikaliefria barn som har råd att köpa all things eco - inte för att det är något fel med det - men vill du ha något rent som inte ser så rent ut:::::::::: I'm your gal! Här använder vi grå eyeliner på läpparna, smetar ut svart skugga och gillar att dansa till disco i Dr Martens (det sistnämnda gjorde jag faktiskt i lördags, det var kult på restaurangen!).

Tillbaka till videon då, här är den:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2umzUGx4xYY]

Var tvungen att testa bara grått sen förstås, det blev rätt nice.

Skärmavbild 2016-12-28 kl. 14.09.04.png

Puss! <3