Photo shooting!

Hola! Först måste jag bara säga en rolig grej: Jag kommer att arbeta som egen företagare från och med januari! Jag kommer alltså blogga/instagramma/youtubea om ekologiskt och etiskt och lära er allt jag kan! Jag kommer också att frilansa som projektledare och fortsätta arbeta med min konstagentur Muro. Det känns pirrigt  och glatt och jag ser fram emot att flytta in på mitt nya kontor där jag kommer att hänga med andra kreativa och coola personer. Tjoooo!

För ett par veckor sedan började jag min karriär (lol, vi får se) som make up artist och sminkade Nils från bandet Cat princess. Det var roligt att sminka Nils. Inspiration till bilderna var David Bowie och Nils hade fin hy så det var roligt! Bilderna kommer att synas senare i The Forumist som min vän Jonatan intervjuade honom för. I den konventionella sminkvärlden finns det ju så himla mycket mer produkter och större bredd av färger, men jag kämpar på med mitt ekologiska och naturliga och tvingas bli mer kreativ.

Idag var det dags för en annan fotografering och jag sminkade Charlie från bandet Delagoon. Charlie har helt fantastiska drag med fylliga läppar, tjocka och långa fransar och glugg mellan framtänderna. Inspirationen var Twiggy och Edie Sedgwick. Bilderna får ni inte se än men här kommer en sneak peak. Vi hörs! <3