Nyårsafton 2017

Igår hade jag lyxen att vara på massage. Massören pratade hela massagen om hur jag kan träna oftare och få in det under dagen utan att behöva göra avbrott, vilka övningar som är bra för axlar och skulderblad och hur viktigt det är att prioritera sin kropp. När jag gick därifrån kände jag mig peppad och superskön i axlarna. Mitt nyårslöfte ska alltså bli att jag ska träna regelbundet. Det är helt vansinnigt egentligen att jag inte ens fyllt 30 eller fött barn eller varit med om några skador men ändå har en helt ranglig kropp och axlar som gör ont. Jag ser fram emot att kunna lägga upp min tid lite mer som jag vill nu när jag inte jobbar som anställd längre och gått ner lite i timmar. I år ska jag gulla upp mig själv ordentligt! Åh, det känns så spännande allt.

Efter massagen traskade jag över till min fina nyfunna vän Isabella. Ni vet när man träffar en sån där som är ganska lik en i själen men som är helt olik en också? Det är fint. Hon fixade mitt hår för hon är helt fantastiskt duktig på hår.

Så här fin var jag igår! Jag hittade en fin godbit i garderoben. En vintageklänning jag köpte på Etsy för några år sen när jag bodde i USA (det var guld att handla från Etsy i USA eftersom det finns så många som säljer där). Tror det är en 60-talsklänning. Den satt lite tightare än sist. Jag tror jag blivit lite rundare om rumpan på sistone. Sminkningen ville jag ha i 60-talsstil med, så det blev en 60s cut crease i svart och vitt, vinge och strasstenar i färg som matchade klänningen.

Tack för en jättefin kväll Emelie, Daniel, Carl, Lisa och Oscar. Och min Jocke. <3