Makeup tutorial: Minimalistic Alien Glam

Den här något minimalistiska sminkningen i kalla färger gjorde jag i fredags. Älskar hur man kan använda RMS Beauty Living Luminizer på olika sätt. Det är en highlighter som är lite silvrig/vit och mest ger glans. Superfin som highlighter men också på ögonlocken om man vill ha dom sådär glansiga eller glossiga. Jag använde glitterstenar från Kicks med klister på, men det gick även bra att använda franslim från True Glue - det som inte fungerade för fransar funkar bättre för denna typ av applikation.

Jag bytte senare ut läppfärgen till Wine-läppstiftet från Zuii Organic.

Ser ni att mina bryn har väldigt definierade strån? Soap brows funkar om man hittar en ekologisk tvål med, bara den är genomskinlig. Här använde jag Loelle Rose. Fortsättningsvis kommer jag att lägga upp videos på YouTube en gång i veckan (måndagar) - prenumerera gärna på min kanal så att ni inte missar.

Ni får gärna komma med förslag på vad ni vill se på YouTube, ska jag göra en sminkning med bara produkter från ett märke? En recension av en specifik produkt? Jag tycker det är jätteroligt när ni kommenterar så gå loss!

<3