Kjaer Weis mascara

Morsning korsning! Jag testar Kjaer Weis mascara. Kjaer Weis är namnet på skaparen av det här superlyxiga ekomärket. Jag har bara testat deras foundation, som jag gillar väldigt mycket men önskar fanns i fler nyanser (gärna en lite mörkare än silken med gul grundton). Och nu deras mascara som man kan sammanfatta fett dyr för fett lite produkt med ganska bra resultat. Om du är den som gillar längd på dina fransar framför volym är den bra. Det är väldigt svårt att hitta ekomascaror som inte "smälter" och lägger sig under ögat men denna håller det!Mascaran sitter på plats hela dagen och ger fransarna längd men, den kostar runt 400kr för en förpackning som ser ut som travel size.

Litet (litet) plus i kanten för att Kjaer Weis lyxiga förpackningar i röd kartong som påminner om en Gucci-handväska mer än återvinning. Stort plus för att deras lyxiga förpackningar får det att synas att ekosmink är lyxigt och skapar en begärskänsla och tar steget ifrån ekohippie-känslan. Och det största pluset går till att mascaran går, precis som alla deras produkter, att köpa som refill. Hur tungt är inte det?!

Här är jag för 30 min sen:

image

Kjaer Weis skickar till europa om man handlar på deras hemsida, finns även på eleven.se bland annat eller Sundløf på Frejgatan i Stockholm.

<3