Inika Organic Make-up Remover - jag har testat!

Inika Organic är ett Australiensiskt märke som är både veganskt och ekologiskt. De har flera goa produkter, bland annat en superbra foundation som jag skrivit om tidigare. Nu har de nyligen kommit ut med en sminkborttagning och en micellärt rosvatten. (Lol, jag rös av välbehag när jag skrev det sista.)

INIKA Certified Organic Make-up Remover

Jag har testat dessa produkter och måste säga att jag är väldigt, väldigt nöjd. Makeup-removern är en liten flaska på 75ml och inget som alla kommer ha råd med eftersom priset ligger på 299kr, men om det funkar? Yass! Det är en mild och klar rengöring som är användbar på ögonsmink och svider inte. Den innehåller solrosolja och nyponolja (som innehåller e-vitamin). Perfekt för dig som inte gillar löddrande rengöring och om du har mycket smink eller vill double cleanse (alltså rengöra två gånger varav första är med en oljebaserad rengöring). Funkar även när du vaknar på morgonen med utkletat smink för du var för lat att ta bort det på kvällen...

INIKA Micellar Cleansing Rosewater

Micellärt vatten (micellar water) har varit en stor trend under 2016 som fortfarande pågår. Det tipsas vilt om märken som Garnier m.fl. som jag inte använder - men nu finns alltså ett micellärt vatten för oss ekogroupies: Micellärt osvatten med ekologiska ingredienser. Denna är go att följa upp med efter rengöringen och doftar fräscht. 100ml kostar 279kr.

Inika Organics Makeup remover

Inika Organics

 

Stockholm Beauty Week

Om ni är nyfikna på Inika som märke så kommer dom att befinna sig på Stockholm Beauty Week under nästa vecka då man får titta närmare på och testa deras produkter. Mina tips är spana in deras foundation, highlighter och rengöringen. Förutom Inika kommer typ alla svenska ekosnillen att vara där och det brukar vara rätt goa mässpriser för den som vill shoppa lite billigare.

 

Är det någon mer som ska till Stockholm Beauty Week? Säg hej om ni ser mig!