Hur jag fixar mina ögonbryn

Varje gång jag läst om ögonbrynstips i skönhetstidningar står det typ "noppa underifrån" och "du med ljusa bryn kan behöva fylla i ögonbrynen". Vi som har mörka buskiga bryn kan behöva mer än att noppa underifrån och vi behöver också fylla i brynen med färg. Jag har noppat ögonbrynen sen jag var 12 pga ville inte se ut som min pappa. Han är superstilig men hans ögonbryn var inte vad jag ville ha då.

Jag börjar med att klippa alla strån jag tycker är för långa genom att kamma ner dom och sen klippa med en sax.

image

Jag noppar dom sen, ja underifrån eftersom tanken är att det ska bli en båge uppåt så att ögonlocket blir större. Hur mycket är smaksak men jag tycker det är nice med ganska stora bryn, särskilt om man har det naturligt. Jag noppar även över brynet för att få dom att se jämnare ut och mer lika varandra + att jag har massa udda strån som förstör formen.

image

Sedan fyller jag i brynen. Här använder jag en borste ifrån ecotools, använd gärna en som är sne, och ögonskugga ifrån Maria Åkerberg i färgen cold brown. Jag fyller mest i i mitten av mina bryn där det finns glipor och drar sedan ut lite mot tinningarna.

image

Såhär ser jag ut färdigsminkad!

image