Hur jag fixar min ögonbryn del 2

För ett tag sen visade jag hur jag fixar mina ögonbryn hemma, idag tänkte jag tipsa om två ställen där man kan göra sina ögonbryn som även funkar om man har mer än två hårstrån eller blonda fjun. Att tråda sina ögonbryn gör lite ont, särskilt om man inte är van men är man van ögonbrynsplockare är det ingen större skillnad. Att tråda sina ögonbryn innebär att man rycker upp dom genom att tvinna sytråd och sedan dra sytråden längs med huden så dom rycks upp. Svårt att förklara i text men ni kanske förstår. Jag har gjort det flera gånger och det fina med att låta någon tråda ens bryn är att formen blir superbra, med tråden är det lätt att göra raka linjer och att man blir av med alla småhår runt ögonbrynet så det blir liksom ett skarpare ögonbryn. Det första stället jag vill tipsa er om är ett ställe jag gått till i flera år, dock inte så många gånger om året.

Ivons hair trend på Ringvägen (Stockholm). Supernära Skanstulls tunnelbana. Det står inget i fönstret och det är drop in (går att boka också men det behövs inte). Kliv in bara och säg att du vill tråda dina ögonbryn. 100kr kostar det och han är svinduktig. Inte så mycket lull-lull, inget lull alls faktiskt, du bara sätter dig på stolen och så trådar han, plockar och klipper om det behövs. Det blir jättebra, går snabbt och är billigt.

Vill du ha lite mer lull kan jag rekommendera Rapide for brows i Liljeholmens galleria. 190kr och då inkluderas lull i priset. Lullet består av produkter från Maria Åkerberg, vilket gjorde mig hemskt glad att se eftersom Maria Åkerberg är ett svensk ekomärke som tänker på miljön med förpackningar och innehåll + att dom som jobbar där är lite mer kommunikativa i sitt bemötande. Går också snabbt, blir jättebra, kostar lite mer men är absolut inte dyrt för att vara i Stockholm.

Här får ni ser en bild med sne lugg och snygga bryn. Hoppas det syns!

20150920_171305