Gröna Gredelinas Ull & Cashmere spray

Hörni! Här i veckan fick jag med mig Gröna Gredelinas ullspray hem i en goodie bag. Jag har mycket ullkoftor på vintern (hihi, råkade skriva gullkoftor först) och tycker det är gött när man inte behöver tvätta dom så ofta. Dels för att det tär på materialet men också för att det är dumt av energisynpunkt att tvätta ofta. Brukar hänga ut mina koftor på balkongen för att vädras, vilket också är bra, men ibland är det för regnigt och blött och ibland tycker jag att doften ändå sitter kvar efteråt, vilket den här sprayen funkar mer effektivt på. Gröna Gredelina Ull & Cashmere spray heter den och Gröna Gredelina har den fina slogan "som förr, fast bättre".

img_0838

Man sprayar alltså på sitt ullplagg för att fräscha till det mellan användningarna eller när man ska plocka in det i garderoben för säsongen (sprayen håller mal borta). När jag sprayar håller plagget en bit ifrån mig på en galge och sedan sprayar jag typ 20 cm ifrån, ett par spray fram och ett par spray bak på plagget.

Innehållet är vatten, alkohol, eteriska oljor och doftolja utan ftalater.

Enda minuset är att jag inte älskat doftkombinationen. Den påminner mig om något jag inte kan sätta fingret på vad det är. Kanske känslan av Wunderbaum-träden i bilen när man var liten. (Ew!). Good thing att doften inte sitter i dock utan är övergående och tar med sig ev. dålig lukt från plagget. Hoppas den kommer i andra dofter också.

Här kan du köpa den. Men det borde vara hyfsat enkelt att göra egen också. <3