Ekologiska soap brows

Gammalt men återupptäckt trick

Ni som följer trenderna inom den konventionella skönhetsscenen och särskilt YouTube-trender kanske har uppmärksammat hypen över s.k. soap brows under senaste tiden. Tricket är gammalt men få kände till det innan YouTube-kanalen Pixiwoo nämnde det i en av sina videos. Soap brows innebär att du använder en fast tvål för att fixera ögonbrynen och få dom att se lite fylligare ut. Det är väldigt enkelt att göra.

 

Organic soap brows

 

Så här gör du:

Du behöver en tvål, gärna en klar sådan för att det inte ska bli vita spår, och en ren mascaraborste eller en ögonbrynsborste (spoolie). Du fuktar borsten lite med vatten (eller rosenvatten om du är en prinsessa som jag) och gnuggar upp lite tvål på borsten. Sedan borstar du dina ögonbryn med den tvåliga borsten. Det räcker med lite tvål på borsten. När du borstar brynen så gör det uppåt så ser ögonpartiet mer upplyft ut.

När tvålen torkat ger den stadga och fungerar som en ögonbrynsgel - stråna definieras och brynen ser helt enkelt ut att vara mer och fler. Det är dessutom mycket billigare än att köpa en separat produkt för samma ändamål.