Deodoranter!

Jag har testat några olika sorters deodoranter och tänkte rangordna dom lite åt er. Alla är fria från aluminium. Varför du ska undvika aluminium kan du läsa om här. Weleda citrus, sprayflaska. Denna deodorant funkar inte alls, tyvärr. Doftar supergott en liten stund men precis som det brukar vara med citrusdofter försvinner doften snabbt och den gör ingen skillnad alls i armhålan. 1 av 5.

Weleda sage, sprayflaska. Den har en örtig doft som jag gillar. Denna tycker jag håller ett tag och neutraliserar svettdoft under en vanlig jobbdag (jag jobbar på kontor). 4 av 5.

Urtekram nordic birch deo, denna känns mest av dom listade här som en konventionell deodorant tack vare konsistensen och förpackningen som är en glasflaska med roll on-applikator. Denna funkar inte heller. Den doftar väldigt mildt och gott men doften försvinner snabbt och hjälper inte till att neutralisera svettdoft. 1 av 5.

Thai kristall deo, roll on-förpackning. Väldigt rinnig så skaka den inte innan applikation. Luktar ingenting särskilt men jag tycker den neutraliserar svettdoft och funkar ganska bra. 3,5 av 5.

Har en till ekologisk deo jag testat som nästan gör svettdoften värre men jag har tappat namnet på den... lovar att återkomma.

Funderar på att köpa true undercover agent. Någon som testat?

image

image