Är det maj eller?

Gick hem tidigare från jobbet i tisdags och har varit sjuk sen dess. Idag mår jag bättre, tur det för jag börjar bli rastlös. Idag är det riktigt mulet och det känns inte alls som maj...Fick en kommentar om Chilenska huskurer och här kommer en:

image

Har kokat eukalyptusblad. I Chile gör man alltid det när någon är förkyld så varje gång farmor eller pappa är i Chile plockar dom blad och tar med sig hem. Det ska rena luften och vara bra att andas in ångorna om man är hostig. Man kan också göra te på bladen.

image

Ätit broccoli med citron. Himla tur att bland det godaste jag vet också är nyttigt. Ångkokar broccoli lite, häller på massa citron, salt och lite olivolja och chiliflakes. (Citron, salt och olivolja är förresten dressing man använder på allt i Chile. I alla fall på sallader och till kronärtskocka.)

P.S förlåt dom fula mobilbilderna. Känns så himla obloggigt att lägga ut fula bilder och jag önskar jag hade en mobil med bättre kamera men det känns inte bra att köpa ny elektronik när den gamla funkar.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gjort!