Aaaaacadermia-mässan!

Wosh! Var ledig från jobbet idag och lägligt nog började skönhetsmässan Acadermia idag. Till min stora lycka var det flera ekologiska märken som ställde ut. c/o Gerd, Weleda, Picaut, Maria Åkerberg, Annemarie Börling och några till. Mette som grundat det superfina och lyxiga ekomärket Picaut var så himla härlig och trevlig! Hon berättade om hur hon blivit uppringd av en svensk bonde som odlade en växt som inte funnits i Sverige sedan 1800-talet, kammelin tror jag den hette. Jag tycker det är så himla gött när ingredienserna i hudvården produceras lokalt. Jag har också alltid varit fascinerad av historia i den bemärkelsen av arv och det som varit. Jag tror att det kommer ifrån att mina föräldrar kom till Sverige som flyktingar, så jag har inte kunnat ärva några möbler, kläder, brudkistor och sånt jag ser att andra ärver. Jag fascineras verkligen av saker som man vet tillhört någon annan under en annan tid.

Ett ekologiskt märke som också var där var Esse och jag köpte två produkter därifrån. Jag är så himla spänd på att testa dom! Esse är det enda hudvårdsmärket som arbetar med levande bakteriekultur. Svindyrt, men jag blev lovad guld och gröna skogar, eller i alla fall resultat, så jag känner mig jätteuppspelt på att prova. Jag köpte serumet och ansiktskrämen och ska se om jag kan få tag på ansiktsrengöringen också. Esse känns som ett sånt märke där man vill ha hela serien och inte kombinera med andra märken eftersom dom har en väldigt speciella ingredienser som inte andra märken har.

Sprang också på flera härliga bekanta ansikten. Jag och Camilla har en kul föreläsning på g längre fram också. Vet att min kille kommer flippa på alla produkter i badrummet, men jag köpte en låda bars till honom, så han håller sig glad. Jag har alltid gillat hudvård och har väldigt mycket produkter hemma generellt, men under november har jag haft shoppingstopp och rensat ur och bara använt upp gamla slattar och sådär, så det känns härligt att kunna börja om nu!

Jag lovar att återkomma med recensioner och närmare beskrivningar av alla mina fina produkter. Tror jag ska börja med Picaut faktiskt... Mmmm... <3

img_0801

img_0786

img_0793

img_0792