90-talsbullar!

Den sista tiden har jag varit helt upptagen kampanjen #FairAgenda jag lett på jobbet och planeringen inför kampanjavslutet som var igår. Och vet ni vad, inte en endaste grej gick fel! Så himla skönt! Tack till världens bästa kollegor för det. Ska inte skriva massa jobbgrejer nu, utan vill uppmärksamma er på hur gullig jag var igår!

Världens bästa Bella (!) fixade mitt hår. Förslaget var hennes och jag blev superlycklig, inte minst när jag såg resultatet. Jag fixar aldrig mitt hår mer än att jag antingen har det utsläppt eller uppsatt i en knut typ. Brukar ha hårolja och lockkräm, men jag stylar det aldrig. Oftast tycker jag det är fint som det är, lockigt och burrigt, men sen kan jag inga frisyrer heller. Mer än en vanlig fläta.

Klänningen och min ena ring är designad av Naomi Nowak (Raintower.se) och den andra ringen är designad av Johanna Nilsson (Johanna-N.com). Båda var med i kampanjen - och blew me away med sin kunskap och skarphet om jämställdhet och social hållbarhet och vad det har med konsumtion att göra! Såna jäkla genier. Så det kändes roligt att få bära deras kreationer. Båda är företagare inom kläder och smycken och arbetar hållbart, Naomi gör allt av återvunna material, inkl. smyckena och Johanna arbetar med små producenter och har stenkoll på arbetsvillkoren. Som Johanna sa igår: Använd plånboken! Stötta det ni tycker är nice och bra initiativ genom att köpa dom produkterna, istället för att tycka det är bra initiativ men ändå gå till dom vanliga kedjorna och fortsätta vara lite missnöjd.

P.S - kommer med största sannolikhet frilansa som projektledare för projekt och kampanjer med tema hållbarhet, jämställdhet, ekologiskt smink osv - så om ni har något event, en programpunkt eller liknande och behöver hjälp med planering och genomföra - I'm your girl.