Veckosummering med växter, konserter och Daisy Beauty Awards

Deadlines, deadlines, deadlines

Veckan har swishat förbi. Jag har haft några deadlines för olika projekt och jobb och nästa vecka är en stor konferens som jag är projektledare för. Det har varit mycket olika trådar och stressigt som fasen vissa dagar, men det har också varit väldigt roligt!

Denna vecka bor jag tillfälligt hos min vän Naomi, som driver märket Raintower som jag skrivit om flera gånger. Eftersom jag inte ville att mina växter skulle dö hemma när jag inte var där tog jag med ett par favoriter till kontoret. ALLT blir så himla, himla mycket finare med gröna växter.

Post Malone & Daisy Beauty Awards

I onsdags hattade jag runt mellan lägenhet, kontor, möten, konsert och gala! Daisy Beauty arrangerade gala med prisutdelning för bästa hårprodukt, lippie osv osv. Vi var i den fina lokalen med det fula namnet, City Conference Center mitt i city. Jag kände mig som emoungen längst ut på klassfotot bland alla locktångade hårsvall och eleganta klänningar. Jag var där med Linda Hörnfeldt. Daisy Beauty hade ett superfint arrangemang där allt var genomtänkt och vi blev omhändertagna på bästa sätt. (Till och med spådam fanns!) Maten var supergod och alla var fina och trevliga. Eftersom jag hade en så splittrad dag glömde jag att ta med mig min kamera, men det löste sig.

Daisy beauty awards

Mitt under prisutdelningen var jag tvungen att rusa till Debaser Strand där jag skulle se Post Malone för att recensera för HYMN - en spelning jag hade sett fram emot sedan november då han först var bokad. Efteråt åkte jag snabbt tillbaka till Daisy-eventet innan jag tillslut landade i madrassen med ömma fötter. Det är inte ofta jag känner att mina olika områden krockar, men just i onsdags blev det kanske lite väl stressigt...

Jag glömde The Weeknd

Och stressen fortsatte. Det sjukaste var att jag igår glömde bort att jag skulle på The Weeknd i Globen. Biljetten köpte jag i november och hela veckan har jag peppat med att lyssna på hans album men igår kväll var det som bortblåst. Jag var på ICA i godan ro och skulle precis gå och hämta maten jag beställt på en restaurang när det slog mig. Jag fick lämna maten på en bänk och hoppas att nån åt den och sen rusa till Globen med min ICA-kasse med frukosten jag just inhandlat i. Men fasen vilken tur att jag hann ta mig dit! Konserten var fantastisk!

För övrigt har jag ett eller två roliga projekt på gång, kanske tre, men det är för tidigt att dela med sig av. Det ska bli kul om det blir av!