Våga klä dig som du vill!

1G9A4750.jpg

Förlåt att jag skriver detta: Men svenskar är så jävla fega när det kommer till att sticka ut. När jag kom hem efter att ha bott i USA en period så blev jag helt chockad över hur likadana alla såg ut. Ni vet, när man är mitt i det så tänker man inte på det. Det gör att tröskeln för vad som sticker ut är så himla låg. När jag pratar kläder och stil med andra så har jag hört bortförklaringar som "jag tycker det är jättefint, men man måste ju kunna bära upp det" så många gånger.

Låt kläderna bära dig tills du vågar bära dom

Ärligt talat, ibland har jag hittat ett plagg, solglasögon eller läppstift som jag tycker är way 2 cool 4 me, men hur kul är det att begränsa sig? Då har jag tagit på mig det ändå och känt att jag vuxit lite bara av att våga ta på mig det. Man känner sig lite awkward en stund, men känslan går snabbt över om du väljer att inte fokusera så mycket på den.

Nej, ingen kommer peka och skratta

Tänk på det, hur ofta pratar främlingar med varann överhuvudtaget? I Stockholm går vi mest runt och ser svåra ut tills någon (eller alkohol) bryter isen. Utnyttja svenskars feghet för att köra din grej. Ingen kommer säga att du ser ful ut och skulle någon mot förmodan göra det så säger du bara "det var elakt sagt, så säger man inte!" och fortsätter din dag som att inget hänt.

Gör lite i taget

Du behöver inte ta på dina galnaste kläder på samma gång, du kan börja med en sak i taget. Du kan även testa att gå in din nya outfit hemma när ingen ser, sen går du ut och slänger soporna i dom, nästa gång till affären och sen med dina kompisar.

Yolo

You only live once. Det är skittråkigt att inte våga leva som man vill för att man vågar.

 

Kommer du våga testa något nytt?