Vad jobbar jag egentligen med?

Flera vänner har frågat mig vad jag jobbar med nu för tiden och själv har jag känt mig lagom spretig och sjukt inspirerad!

Så - vad är det jag jobbar med?

Det lustiga är att jag dom senaste månaderna har jag känt mig mer och mer som den *entreprenör* jag aldrig drömde om att bli. I somras startade jag företag för att kunna driva Muro Konstagentur, en idé jag hade haft sedan länge. Med Muro projektleder jag evenemang och promotar konstnärer som målar graffiti och muralmålningar. Vi gör både performancemålningar och workshops och det är svinroligt! Genom Muro har jag lärt känna så sjukt talangfulla tjejer. Jag ser verkligen fram emot säsongen som startar någon gång när det blir lite varmare.

Medan Muro ligger lite på is har jag tid att jobba desto mer med annat. Två olika projekt har jag - vitt skilda men väldigt roliga båda två. Och i år jobbar jag med Tempo Dokumentärfestival för första, men förhoppningsvis inte sista gången. Jag som gillat att arrangera kulturevenemang och evenemang överhuvudtaget tycker det är så roligt att få göra det och dessutom få betalt!

Sedan har jag lite smågrejer här och där. Och på fritiden fortsätter jag att hjälpa till att arrangera någon liten spelning, skriva om musik för HYMN och så har jag också börjat plugga copywriting på Forsbergs skola.

Kalender och anteckningsbok måste jag ha med mig varje dag för att ha koll på planeringen och alla olika jobb

Mitt intresse för musik och kultur går väldigt gärna in i konst och eftersom jag är övertygad feminist så vill jag lyfta andra kvinnor och samtidigt tycker jag att vi har ansvar för kvinnor över hela världen... Och det är så det hänger ihop när jag är musikskribent, konstagent (är det ett ord ens?) och bloggare. Och projektledandet är liksom nödvändigt för att kunna göra allt. Min vän Linda uttryckte det fint när hon sa att jag var enhetlig i allt för att allt kom från samma värdegrund så att det blev enhetligt trots att det var så mycket olika saker jag gör. Det var fint sagt!

Känner ni att ni hänger med i svängarna här? Och är det något ni vill se mig skriva mer om? Skriv gärna en kommentar!