Tack för allt #ticse!

6174613136_img_2214.jpg

För ett par månader sen frågade Linda mig om jag ville projektleda The Influencer Convention, vilket jag såklart ville! Det var ett gäng svettiga minuter innan allt föll på plats, men som projektledare är jag extremt nöjd med hur bra allt blev! Vi var fyra personer i projektgruppen och samarbetet gick så himla bra. Jag är också så himla peppad på att steppa upp mitt bloggande till nästa nivå. Allt var fantastiskt, men särskilt stort intryck gjorde Made by Mary med sin föreläsning och workshop om matstyling och fotografering generellt. Tusen tack till Grand Hotel Saltsjöbaden för att ni tog så väl hand om oss och hjälpte oss att spara på miljön genom att bara servera vegetariskt. Under galamiddagen spelade House of SAY med Sanne Stenbeck som gick Rytmus med mina vänner. Sanne har sedan dess skrivit låtar åt andra och även varit med i Idol en sväng. Hon är en sjukt duktig sångerska. Tillsammans med Sebastian bildar som House of SAY som jag, i egenskap av musikskribent bevakar noga.

 

 

Sanne Stenbeck House of SAY

Jag hann inte ta så många bilder under helgen men här är en liten del av Influencers of Sweden-medlemmarna. Tänk att alla på bilden driver blogg med sin alldeles egna prägel. Vi är ett gäng microinfluencers till dom allra största. Känner ni igen någon?

Influencers of Sweden

Jag passade på att köpa Dorotea Petterssons splitternya bok "Jag ska bara..." som handlar om prokrastinering, alltså att skjuta upp saker. Ska bli spännande att läsa!

Dorotea Pettersson Jag ska bara

rescued fruit

Det bästa med att jag var projektledare för konferensen var att jag fick bestämma att vi skulle ha närproducerade och fair trade-certifierade blommor och vegetariska måltider. 

vegetarian lunch grand hotel

närodlade blommor

Tack till alla som var där, ni var så jävla fina!

Var du där? Länka ditt inlägg i en kommentar!