Stora Influencerpriset – Fint häng med genier

MariaWideman_brollopsfotograf_gravidfotograf_stockholm_uppsala23.jpg

I fredags var det prisgala för Stora Influencerpriset. På plats var jag, förstås, men även dessa genier. Annie som bloggar om vegetarisk mat, Elin som bloggar om teknik, Johanna som bloggar om hållbara kläder, Agnes som bloggar om vegansk mat och Wilda som bloggar om psykisk hälsa. Och så jag som bloggar här!

Dessa tjejer är så jävla inspirerande. Sällan har jag träffat personer som så snabbt är så generösa med sin kunskap, öppna med framgångar och svårigheter och som är så jävla duktiga fotografer och skapar så jävla bra content, som man säger i den här branschen. Det är en ära att få känna dom!

Jag hade på mig en klänning jag köpte i en Facebook-grupp för vintagekläder för ett par år sen. Som vanligt tänkte jag inte på att man ser igenom skira tyger så jag bjussar på en titt på mina trosor från Anekdot. Skorna lånade jag av min kompis Madeleine. Sminket glömde jag fota på nära håll men jag använde skuggor från Estelle & Thild och Dr Hauschka, highlighter från Inika Organic och läppenna från Puro bio.