Stockholm Beauty Week 2017: Måndag

Image-2.jpg

Stockholm Beauty Week 2017 är i full gång och jag var helt utmattad av glädje och trötthet när jag kom hem igår. Lika späckat med folk och utställare som vanligt var det när vi lyssnade på presentationer, hudvårdstips och botaniserade i nyheter från både kända och okända varumärken i Konstnärshuset på Östermalm. Jag hann träffa många fina bloggare och, såklart, företagare inom ekologisk hudvård och smink (Hej Emmi, Anna, Aysha, Lillemor, Isabelle och alla andra!).

Jag kände mig som en riktig gottegris i en gotteaffär - lyxigt eftersom vädret har varit sådär.

Här får ni se ett litet urval av vad jag pysslade med. Följ mig gärna på Instagram där jag lägger upp fler bilder!

Här ser ni mig och Lina som grundat Gröna Gredelina och säljer både hem- och städprodukter och hudvård. Jag dog för den vispade kokosoljan. Den ser ut som ett marshmallow-fluff och smälter till genomskinlig olja när den kommer på kroppen.

Maria Åkerberg har lanserar cover stick i mörkare färger. "ÅH, för personer med mörkare hudton?!" utbrast jag men fick höra att det minsann var för contouring och ögonskugga även om det funkar till personer med mörkare hudton med. Hm, Maria Åkerberg, ni vill väl ha personer med mörkare hudton än beige som era kunder? I mitten ser ni en penna för att korrigera och så längst ned är pennan som jag har använt länge.

Loelle Stockholm Beauty Week 2017

Loelles fantastiska nya oljor med kaktusfikonfröolja. Jag har testat Face Oil och använder den i princip varje dag. Jag skrev om den tidigare, inlägget finns här.

Annemarie Börlind ansiktsbehandling Stockholm Beauty Week 2017

Jag lyckades av en slump tajma så bra att det inte fanns någon bokad när jag gick förbi Annemarie Börlinds trevliga lilla mini-spa. Jag fick en fantastisk ansiktsbehandling som avslutades med en skön massage. Produkterna jag fick testa var från deras fuktserie Aquanature. Så skönt att avsluta med en behandling.

Vad har ni gjort i det risiga aprilvädret?