Något nytt eller något tryggt

img_3821.jpg

Idag har det ösregnat hela dagen. Jag vaknade tio över sex på morgonen av ljudet. Men det är ett härligt ljud och jag har precis pallrat mig ut i frilanslivet igen efter tre månaders praktik på Qasa. Från och med i fredags är jag ute på frilansbanan igen, denna gång på 100% heltid. Det känns nytt och spännande, men mycket tryggare än tidigare. Dagen har jag spenderat med en stor kopp av mitt favoritte, rökelse och min bullet journal. Har ni en sådan? Jag älskar att kolla på folks youtube-videos av hur dom planerar!

Men ni vet när man känner att man börjar komma ikapp med sådant man inte hunnit på länge? Det är en härlig känsla jag hoppas på att få uppleva snart. Än så länge försöker jag fortfarande springa ikapp mig själv och alla sysslor som legat och gnagt. Allt från att "fixa dom där jävla inloggningsuppgifterna" till "gör en veckoplan". En liten bit på väg är jag i alla fall.

En rolig sak som jag haft på att-göra-listan blev av igår. För någon månad sen frågade min kompis Madeleine Persson mig om hon kunde få fotografera mig. Hon hade en vision som lät spännande och som vi genomförde igår. Det ska bli spännande att se slutresultatet. Bifogar en liten tjuvkik.

[video poster="" src="http://media.jandihearteco.com/2017/09/img_3822.mp4"][/video]

Vad ska ni göra i höst? Något nytt eller något tryggt? Bägge behövs ju i olika perioder.