Mina kontorskollegor på Influencers of Sweden!

Sedan ett par månader tillbaka sitter jag på Influencers of Swedens kontor på söder. Tack till Johanna Nilsson som tipsade mig om InoS! Jag är dig 4-ever grateful. Det bästa är att alla som sitter här på kontoret är bloggare. Så vi kan liksom käka våra matlådor ihop och snacka om hur man hittar sin nisch eller smarta appar. Superfiffigt att dela kontor med personer som är så kunniga och generösa.

Eftersom dom är såna gullungar ville jag dela med mig, så att ni också hittar dom!

Linda Hörnfeldt är VD för Influencers of Sweden och kontorsboss. Världens mest lättpratade person och sån expert på annonsmärkning, sponsring, skatteregler och allt sånt. Henne hittar ni här: La Linda

Agnes Cecilia Gällhagen bloggar på Cashew kitchen och är världens superfin och bra. Att ha en matbloggare på kontoret är superlyxigt för då får vi smaka på hennes bakverk, mycket veganskt och glutenfritt och så vackert.

Sofia Zetterqvist är vår resebloggare! Jag flämtade avundsjukt när hon för ett par veckor sen sa att hon skulle till svalbard på bloggresa. Sofia jobbar även som copywriter. Hennes blogg heter Fantastiresor.

Jessica Johansson är också copywriter och faktiskt snart min lärare på Forsbergs! Hon bloggar på Amelia under namnet Jessicas viktiga mål om sin livsstilsförändring och om böcker. Hon läser väldigt mycket!

Och så jag som bloggar om skönhetsgrejor och hållbart. Ni hör ju vilket powergäng vi är! <3