Rms beauty "un"cover up foundation

Jag har hört och sett massor av rms beauty, ett ekologiskt märke gjort enligt raw principen. Jag var framför allt sugen på att testa deras foundation och lyckades hitta en återförsäljare i stan (Stockholm). Hos Sundløf Organic skin care på Linnégatan 19, Östermalm kan man hitta massvis med fina ekologiska produkter. Jag blev superglad! Såg märken som luxsit, c/o Gerd, Inika m.fl. Dessutom billigare att handla där än från dom webshoppar jag sett som säljer rms beauty. Jag betalade 365kr för foundationen (samma pris för rouge), du hittar den här. Jag kan varmt rekommendera er att besöka denna lilla butik. Trevlig personal, stort utbud för liten yta och som sagt billigare än andra webshopar. Överlag kan jag säga att jag är nöjd med rms beauty "un"cover up foundation. Den ger en naturlig look och passar inte för den som vill ha täckande och matt resultat. Den ska gå att använda som concealer, dock tycker jag, som har en del jag vill kunna täcka, att det är lite svårt att bygga upp så att den blir så täckande som jag hade önskat men den är mediumtäckande där du punktmarkerar.

Vill ni se en liten youtube-video så finns det här.

Jag har testat att använda olja på ansiktet istället för ansiktskräm (som vanligt) och sedan lägga på foundation, vilket ger ett fint resultat. Imorse blandade jag lite foundation med lite ansiktskräm (jag använder en från Maria Åkerberg) och applicerade och sedan bättrade jag punktvis genom att dutta en lite mer mängd precis där jag ville ha täckning. Jag använder alltid fingrarna när jag lägger på flytande eller krämfoundation, jag tycker helt enkelt det blir finast resultat. Använder du fingrarna direkt i burken så var supernoga med att tvätta händerna ordentligt innan du stoppar ner fingrarna så det inte samlas bakterier. Det bästa är att använda en liten spatel och ta upp en liten ärta och lägga på handen och arbeta med den därifrån.

Summa: Jag rekommenderar er att testa rms beauty "un" cover up foundation. Den innehåller ekologiska och naturliga ingredienser med kokosolja som bas, dvs inga farligheter. Den ger en fin yta med lyster, men kan som sagt vara lite svår att täcka med för den som har finnar att täcka. En annan nackdel är att den inte finns i så många nyanser så den passar inte personer med mörk hy. Den innehåller bivax och är inte vegansk.

image

image