Ny favoriteyeliner: Couleur Caramel Liquid Eyeliner

img_2169-e1494582418814.jpg
Letar du efter en ny favoriteyeliner?

I lördags besökte jag Green Beauty Day-mässan som arrangeras av Naturligtsnygg.se. På mässan, som inte alls var lika smockad som jag trodde, fanns det massa av göttig och fantastisk ekologisk hudvård, smink, nagellack och massa andra göttiga saker. Jag fick med mig en hel drös grejer hem (och ett tomt bankkonto) som jag ska visa så småningom.

En av sakerna jag hittade var en flytande eyeliner från det franska märket Couleur Caramel. Svart, flytande eyeliner är en av mina favoritsminkprodukter och det kryllar, tyvärr, inte av bra flytande eyeliner i ekovärlden. Tidigare har jag varit nöjd med Beneco och Alverde, även Dr Hauschka har en schysst flytande eyeliner - men alla tre har urusla penslar. Denna flytande eyeliner fårn Couleur Caramel har faktiskt en schysst pensel som faktiskt går att måla med, även om den inte är helt perfekt. Tidigare har det varit svårt att få tag på märket i Sverige, men numera säljs det hos den ekologiska matvarubutiken Paradiset.

Färgen är mattsvart, lätt att applicera och sitter väldigt bra. Finns att köpa för strax under 200kr på Paradiset eller online. Jandi likes!

 

Ge mig asgärna tips på sminkprodukter ni vill att jag ska testa för att recensera. I'm all yours!

Eyelinern ska vara vass så att du kan skära genom dålig stämning med den.