Mina nyårslöften 2018 – Uppföljning

Idag har halva 2018 gått och det är det perfekta läget för att följa upp sina nyårslöften. Det fina med att stämma av i mitten av året är att det finns lika lång tid kvar till att ta tag i det man inte gjort än, men som ändå känns viktigt. Jag vill också passa på och säga att jag gjort en video för hur man kommer till skott med saker och går från idé till mål. Videon hittar du längst ner i det här inlägget eller i min YouTube-kanal som du gärna får prenumerera på.

Detta var mina nyårslöften:

  • Flytta till Göteborg
  • Meditera dagligen
  • Läsa oftare
  • Fotografera mer
  • Shoppa mindre 

Vissa av sakerna vet ni ju redan hur det gått med, men vi kör en genomgång i ordning.

Så här har det gått:

Göteborg
Som ni vet flyttade jag till Göteborg i mitten av mars, jag har inte flyttat hem än och jag trivs faktiskt väldigt bra här. Jag hittade jobb efter en månad och har börjat göra staden till min egen. Det är ganska skönt att vara ifrån Stockholm också.

Meditation
Jag hade tänkt använda appen Headspace för att meditera dagligen men appen började krångla med inloggningen när jag kopplade ihop den med mitt Spotify-konto och då blev det inte av att jag använde den och jag fick ingen rutin. Typiskt sån grej som faktiskt gör att man misslyckas med saker. Men nu vet jag det och kan göra något åt det.

Läsning
Tidigare har jag haft svårt att få ro till att läsa, och även om jag inte känner mig helt rofylld till att orka läsa så ofta, så läser jag i alla fall varje vecka. Och den stunden känns viktig och speciell.

Fotografering
Jag lovade mig själv att fotografera mer – och även detta har jag gjort. Jag har börjat förstå min systemkamera bättre och leka med olika redigeringsstilar. Jag har fått jättemycket inspiration ifrån fotografer på YouTube, om ni vill ha tips så delar jag gärna med mig!

Shopping
Här har det verkligen varit upp och ner. När jag bestämt mig för att ha köpstopp och inte shoppa alls så går det superbra, men lättar jag på det så kan det bli både nödvändig shopping och inte nödvändig shopping som jag sedan ångrar. I samband med att jag flyttade behövde jag också införskaffa några nya saker, men jag håller just nu på att planera höstens projekt som kommer gå i minimalismens tecken. Håll er uppdaterade för det blir roligt och viktigt!