Jag friade!

I helgen gjorde jag slag i saken och friade till min älskling Love “Lovemannen” Ojensa, och han sa ja!

Love & Alejandra sitting in a tree. Foto: Madeleine Persson

Love & Alejandra sitting in a tree. Foto: Madeleine Persson

Jag friade till Love

Jag hade bokat bord på Barbro på kvällen och hade tidigare under dagen pratat med hans mamma om att jag planerade att fria. Hon gav oss sin blessing och berättade om hur hon ser på vår relation. Hon sa att hon ser ett lugn och att vi kommer att vara lyckliga. Och att hon ser att jag är bra för honom. Det betydde mycket att få höra det från henne.

Love sa ja, och såg söt ut.

Love sa ja, och såg söt ut.

Egendesignade ringar

Ringarna beställde jag i början av juni, men då hade jag ännu inte formulerat det hela för mig själv. Skulle det bli en present? En kärleksring? Eller skulle jag fria, på riktigt? Ringarna är i silver och min ring har en rå bergskristall. Designen är gjord av mig och Daniela Montalbano. Jag visste att Love ville ha en klackring, så vi utgick ifrån den formen, och sedan hade jag en önskan om en ring som var lite mer chunky och inte så traditionell. Daniela, driver Vita by Daniela och tillverkar ringar med etiska stenar. Hon är utbildad guldsmed och smyckesformgivare och verksam i Stockholm – jag rekommenderar er som vill ha ett specialgjort smycke med hållbar produktion och etiska material att kika in hennes smycken.

Vita by Daniela

Det är en ära att få ha Love i mitt liv. Han fyller det med så mycket skratt, klokhet och gos. Han gör mig trygg och modig, han peppar, tröstar och får mig att känna mig som den snyggaste människan i världen. Och jag är så jävla starstruck på honom. Jag tycker han är så jävla cool när han DJ:ar, jag tycker han är så jävla vacker när han sover, jag tycker han är så jävla rolig och så väldigt väldigt omtänksam. Han bär sitt hjärta på skjortärmen och det är det finaste hjärta jag stött på.

Love Ojensa + Alejandra Cerda

Några har frågat mig om när bröllopet äger rum, och det är inte bestämt än, så långt har vi inte hunnit. Vi har varit lite för upptagna med att stirra på varann med hjärtögon.

Jag älskar dig, Lovetott Signor Valdemar Ojensa.