Influencer-samarbeten och lägesuppdatering

På Gotland i somras, tagen med min fina rosa Holga.

På Gotland i somras, tagen med min fina rosa Holga.

Betalda samarbeten, poddar, PR-konsult…

Hej, hemskt mycket hej! Jag tänkte att det är tid att skriva ett mer personligt inlägg om vad som händer i mitt liv just nu. För det har hänt en del under sommaren.

I våras flyttade jag till Göteborg från Stockholm. Nu har jag bott i Göteborg i ett drygt halvår och börjar hitta min plats. Jag har på senaste tiden träffat många fina personer med samma intressen som mig och liknande sysselsättningar och det är så härligt. Jag upplever att gången från ord till handling är lite kortare i Göteborg än i Stockholm. Jag bor i en lägenhet i andra hand som jag älskar och tycker det är helt fantastiskt att bo ensam.

Jandi Heart Eco, Häxor och kamrater och Omforma


Jandi Heart Eco lever och frodas! Jag har blivit med PR-konsult som hjälper mig att boka intervjuer och knyta kontakter som jag själv inte hinner, vilket är jätteskönt. Jag tar fortfarande en del jobb själv så vill du samarbeta med mig på något sätt går det fortfarande bra att kontakta mig direkt.

Andra roliga saker som är på gång för Jandi Heart Eco är att jag just nu samarbetar med Lunette som tillverkar menskoppar, vilket är ett helt genialiskt mensskydd! Kolla in inlägget med tävling om att vinna en egen menskopp här. Inom kort dyker det upp fler superroliga samarbeten, så ett tips är att titta in här regelbundet och på min instagram.

I veckan har jag också varit i Stockholm och pratat med Elin Häggberg från Teknifik för podcasten Teknikens under. Avsnittet kommer ut om några veckor och jag är mycket ivrig på att höra det.

Podcasten Häxor och kamrater som jag har tillsammans med min kompis Rojin Pertow ligger på is. Vi hade tänkt börja spela in avsnitt och släppa börja släppa dom nu, men valet har inneburit mer jobb för oss och vi har helt enkelt haft väldigt mycket att göra på varsitt håll. Dessutom jobbar vi båda som frilans i olika utsträckning och pusslar för att få vardag och ekonomi att funka, och rent krasst så har vi just nu inte råd att lägga tid på podden. Vår förhoppning är dock att kunna kicka igång den ganska snart igen. Vi tycker fortfarande det behövs en samhällskommenterande feministisk podcast av två antropologer och vi tycker fortfarande om att prata politik och varva lol och allvar, så vi vill verkligen fortsätta. Vill du sponsra? Mejla oss, så kanske vi kan starta snart igen! Här lyssnar du på podden.

Föreningen Omforma jobbar jag med 2-3 dagar i veckan som kommunikatör året ut. Detta är ett skitroligt projekt där jag är redaktör för en publikation vi ska släppa i samband med en utställning vi arbetar med. Utställningen heter Makt/Egenmakt och öppnar på Malmö Form/Design Center den 23 november och berör normer och maktstrukturer inom designbranschen. Kolla in Omforma.se för mer info.

Du hittar nya inlägg här varje torsdag och söndag, om inget speciellt hänt! Är det något särskilt du vill läsa om framöver? Minimalistiska hållbarhetstips? Klädmärken som är schyssta? Härliga ekologiska sminkprodukter? Kommentera!