Hitta rätt när du ska handla hållbart och minimalistiskt

Att bygga en minimalistisk garderob

Sedan en tid tillbaka har jag börjat sålla bort sådant som jag inte har nytta av som ett steg till att leva minimalistiskt. En del av en minimalistisk livsstil är att allt du äger ska ge dig lycka eller faktiskt användas. Samtidigt som jag skalat ner antalet plagg jag äger har jag behövt införskaffa nya, speciellt eftersom sommaren varit så varm och jag behövt byta oftare. När jag handlar kläder är jag noga med vad det är jag köper. Jag vill inte ha ett plagg i min garderob som inte fyller sitt syfte och som snart kommer att rensas ur. För att dela med mig av mina tips för att handla en hållbar garderob som funkar i en minimalistisk livsstil har jag gjort en video. Du hittar den här nedan.

Lever du minimalistiskt? Vad har funkat och vad har inte funkat?

Prenumerera gärna på min kanal. Jag postar videos varje vecka om hållbarhet och om minimalism.