Flytten från Göteborg

Sorgen jag känner över att lämna Göteborg känns likadan som när jag gjort slut med någon. Det känns tomt och mörkt i bröstet och jag har mest velat ligga och stirra, för jag inte orkat göra något vettigt.

Foto: Angelica Hvass

Foto: Angelica Hvass

Mad Luck, flytt & 30 år

Det har varit tyst från mig ett tag, i alla fall i den här kanalen. Det beror på att det har hänt mycket i mitt liv, både yrkesmässigt och privat. I mitt senaste inlägg berättade jag om byrån jag startat Mad Luck, och det har rullat på över förväntan. Vi har, inte helt otippat, fått långa arga inlägg i sociala medier skrivna i vår ära (av kränkisar som inte vill se att vi lever i ett patriarkat), sjukt mycket kärlek och oväntat många ansökningar om jobb och praktik. Så pass att vi bestämde oss för att ta in två praktikanter redan om ett par veckor. Så jävla roligt! Utöver jobbet med Mad Luck har jag flyttat ifrån Göteborg och tillbaka till Stockholm igen. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och flyttade till Göteborg förra året. Flytten var kanske mer av en flykt egentligen, jag ville bort, och Göteborg tog emot mig som en snäll faster som bjuder på te och kaka och kramar. Jag kommer alltid vara tacksam för att du gav mig så mycket, Göteborg! Jag har också hunnit fylla 30 år, nu är jag vuxen! Och här om dagen började jag måla om i min lägenhet. Nu är sovrumsväggarna mörkt cerise. Ni får se inom kort.

Foto: Angelica Hvass

Foto: Angelica Hvass