Ett minimalistiskt julfirande i Varberg

Hemgjorda julklappar är dom bästa

I år blev julen annorlunda än vanligt, och det var ganska härligt. Julafton spenderades med familjen under dagen. Vi promenerade och jag fotade. Varberg är ju så jävla vackert! På kvällen mötte jag upp Julia, Martin och Oscar dvs majoriteten av mitt quizlag Gamlestaden babes. Vi åt pommes på Harrys och sedan träffade vi två sjömän som ville hänga med oss. Den ena var skotte och blev tyvärr kär i mig, men det är ju lätt hänt. Jag fick världens finaste julklappar, bl.a. hemgjord saffransgranola av Amaya och hemgjorda chokladpraliner av Itzana. Jag blev så himla glad!

Julia var så fin och var enligt egen utsago julgran.

Julia var så fin och var enligt egen utsago julgran.

Min lillasyster Itzana

Min lillasyster Itzana

Juldagen promenerade vi en långpromenad runt ungefär hela Varberg. Det var fantastiskt väder. Solsken och blåst, som vanligt.

IMG_0039.jpg

Jag tänkte några tankar som vanligt. T.ex. hur arvslös jag ofta känner mig. Jag har ingen stad. Jag har inget hem. Jag har min kropp och mina tankar och några lösa ägodelar.

IMG_0001.jpg
IMG_0033.jpg
IMG_0061.jpg
Min lillasyster Amaya

Min lillasyster Amaya

IMG_0008.jpg
Tänk lyckan i att ha en syster

Tänk lyckan i att ha en syster

Mellanbarn, ensambarn, storasyster

Alla mina syskon är födda i par. Mina två äldre syskon har samma föräldrar, mina småsystrar har samma föräldrar och mina småbröder har samma föräldrar. Jag är född i mitten, ensamt barn åt mina föräldrar. Ensambarn med 6 syskon. Såna syskon som kallas för halvsyskon fast dom är väldigt hela. Den enda halvan är jag.

IMG_0044.jpg
Skor är Dr Martens inköpta på Tradera, strumpor från American socks, byxor från Helgrose i Malmö, stickad grå tröja från Emmaus björkå i Göteborg, jackan är från göteborska Wacay och vantar från Granit.

Skor är Dr Martens inköpta på Tradera, strumpor från American socks, byxor från Helgrose i Malmö, stickad grå tröja från Emmaus björkå i Göteborg, jackan är från göteborska Wacay och vantar från Granit.

Hur var din jul? Var den lugn? Var den stökig? Var du glad?