En snabb visit i Jönköping

I helgen åkte vi ner till Jönköping, väldigt oplanerat. En vän till Loves familj hade valt att gå ur tiden. Samma eftermiddag som begravningen ägde rum stod jag och diskade hos min svärmor och lyssnade på P1, som sammanträffande nog sände ett program om döden. Jag tog med kameran och gick ut i hennes fantastiska trädgård, bland tomater i växthuset och med Maja nosades överallt tänkte jag på döden. När blev vårt samhälle så rädd för döden? Varför blir jag så besvärad och nästan illamående av att tänka på döden? Jag bläddrar i mitt lilla akademiska hjärnbibliotek och försöker hitta en analys. Vilken funktion fyller rädslan? Varifrån kommer rädslan? Är rädslan egentligen ens min? Inget facit dök upp, och jag låter det vara så.

IMG_2713.jpg
IMG_2714.jpg
IMG_2717.jpg
IMG_2720.jpg
IMG_2723.jpg
IMG_2731-2.jpg
IMG_2734.jpg
IMG_2740.jpg
IMG_2741.jpg
IMG_2747.jpg