Bucketlist: Göteborg – Vad jag ska göra innan jag flyttar

IMG_0062.jpg

Innan jag lämnar västkusten

Ni kanske tycker jag tjatar, men det är en stor grej för mig. Jag flyttar ifrån Göteborg, denna snälla och mjuka stad som var precis allt vad jag behövde, hem till Stockholm igen. Flytten handlar i första hand bara om att jag inte lyckats hitta fortsatt boende i Göteborg. Bostadssituationen i Göteborg är ungefär lika pressad som i Stockholm. Sedan har jag påbörjat ett nytt projekt med Maria De La Croix som bor i Stockholm och i och med att jag har en lägenhet i Stockholm så har det känts som att det är det enklaste och mest praktiska just nu.

Jag kommer dock för alltid sakna Göteborg. Det är verkligen en öppen och välkomnande stämning här som jag trivts så bra med. Tills dess vill jag dock hinna göra några saker, så jag frågade mina vänner om vad jag bör göra i Göteborg innan jag flyttar och har samlat ihop tipsen till en bucketlist, samt lagt till några själv.

10 saker att göra i Göteborg i vår:

  • Besöka Gothia towers och bada i den läskiga glaspoolen

  • Gå på SPA på Hagabadet

  • Promenera runt Delsjön

  • Äta på restaurang Natur

  • Besöka kaktusväxthuset i Botaniska trädgården

  • Fika i vattentornet i Guldheden

  • Hitta Håkan Hellström

  • Gå på bio på Hagabion

  • Jobba på café Oizo

  • Gå på Kvibergs marknad

Har jag missat något? Är det något jag borde skippa? Kommer jag ens hinna allt?