Boklansering och bloggevent i Stockholm

I onsdags åkte jag till Stockholm för att närvara vid boklanseringen av Feministisk erotik-boken som ges ut av Leopard förlag. Som bekant har jag ju skrivit en av dom tio novellerna som publicerats som ljudbok och nu även i boken. Men jag hann även med att träffa min vän Cecilias lilla bebis, gå på blogg-lunch med Maxinne Björk, blogg-middag med Bare Origin och hänga med familjen.

Feministisk erotik-boklansering på Folkoperan

I torsdags var det äntligen dags för boklanseringen av boken Feministisk erotik. En novellsamling med tio noveller skrivna av mer eller mindre kända personer. Bland dom kända hör Saga Becker och Maxinne Björk och bland dom mindre kända finns väl lilla jag (lol) och även en hemlig författare med. Kvällen var slutsåld och det var helt fantastiskt att ha nästan alla mina vänner samlade på ett ställe. Kvällen till ära hade jag fått låna en fantastisk kimono-inspirerad jacka som jag använde som skir klänning av Starry eyes fashion.

Tidigare under dagen var det blogglunch på restaurangen Kasai som Maxinne Björk bjöd in till. Vi fick rykande drinkar och jag fick världens godaste veganska efterrätt med en fluffig blåbärssorbet. Mmm… På besök var även en supersöt liten valp som kom och la sin lilla haka på ens arm så fort man höll i honom.

Är du intresserad av fotona? Dom finns att köpa. Den stående heter Brian och har måtten 42 cm * 52 cm. Dom liggande har måtten 32 cm * 42 cm. Mejla hello@jandihearteco.com vid intresse.

upload.jpg
upload.jpg
upload.jpg

Hjälp, mina kompisar är vuxna!

För ett par månader sen blev en av mina äldsta vänner mamma. Och i helgen fick jag äntligen träffa hennes lilla som fått namnet Florian. Jag och Cecilia, som min vän heter, har känt varandra sen vi var typ 20 och jobbade på Åklagarmyndigheten tillsammans. Jag var handläggare och hon var receptionist. Vi är inte särskilt lika men ändå hade vi kollegor som förväxlade oss. Jobbigt att skilja på unga tjejer med latinamerikanskt ursprung tydligen. Se sån liten sötnos!

upload.jpg
upload.jpg

Middag med Bare origin

På fredagen var jag bjuden på ett event med Bare origin. Vi åt heeelt fantastiskt god mat och jag fick hänga med min gosis Camilla Söderlund. Dessutom hade jag äran att sitta bredvid Pamela Bellafesta som är supertrevlig. Vi pratade om våra sydamerikanska pappor och hon berättade att hennes pappa hade första latinoklubben i Stockholm. Är det någon som är sugen på att testa ekologisk hudvård från Bare origin? Jag har fått mer produkter hem än jag kommer kunna använda själv så jag delar gärna med mig, vilket känns helt i linje med Nena, grundare av Bare origins, filosofi. Hon var så generös, varm och välkomnande! Middagen var mobilfri så jag har inga bilder därifrån men ni får föreställa er färgglada sallader, vackra stenar och väldoftande hudvård.