Sommarvärme på Café fluss i Göteborg

Sommarsemestern spenderas i Sverige av både ekonomiska och klimatskäl. I förra inlägget såg ni att jag blev kär i Jönköping, att jag är kär i Göteborg vet ni sedan tidigare. Vi hittade till ett mysigt vattenhål att spendera hela sommardagen på.

Sommarvärme på Café fluss i Göteborg

Vad hållbart mode har att göra med 1 maj

Idag är det 1 maj - en dag som är viktig för arbetarrörelsen. En dag då jag tycker vi ska tänka på, eller i vissa fall inse, hur mycket tidigare generationers klasskamp betytt för det vi idag tar för givet. Men vad har det med hållbart mode att göra? Häng med på en liten historielektion och varför hållbart mode är en fråga om att stötta en klasskamp.

Vad hållbart mode har att göra med 1 maj

Flytten från Göteborg

Sorgen jag känner över att lämna Göteborg känns likadan som när jag gjort slut med någon. Det känns tomt och mörkt i bröstet och jag har mest velat ligga och stirra, för jag inte orkat göra något vettigt. Men i Stockholm har jag Mad Luck, och nymålade rosa väggar.

Flytten från Göteborg

Hur jobbar man som bloggare?

När folk frågar vad jag jobbar med svarar jag nästan alltid olika saker. Till någon säger jag att jag “skriver saker, fotar och sånt” medan någon annan får svaret “jag frilansar inom kommunikation, hållbarhet och driver kulturprojekt” och en tredje kan få något helt annat. Sanningen är att alla svar är lika sanna. Låt oss gå igenom några vanliga frågor och svar kring bloggare och bloggande och hur det är i mitt fall.

Hur jobbar man som bloggare?