Mina nyårslöften 2018

img_5763.jpg

Kära dagbok, det är ett nytt år och jag vill ge mig själv några nyårslöften. Dessa löften är till för att jag ska påminna mig själv om vad jag tycker är viktigt och endast till för min egen utveckling.

Mina löften till mig själv är:

Jag ska läsa fler böcker. Jag ska ta mig tiden att varva ner och komma in i en spännande bok och jag ska göra det för att jag tycker om att läsa, att lära känna karaktärer och försvinna en liten stund.

Jag ska säga nej oftare när jag inte vill göra saker. Jag ska göra det för min vilja är lika viktig som andras.

Jag ska göra mig av med sådant som inte gör mig lycklig. Jag ska fortsätta att ge bort, återvinna och sälja materiella ting som jag inte använder eller behöver.

Jag ska meditera dagligen. Jag ska använda mig av appen Headspace för att komma ihåg att göra det och jag ska göra det för att det gör mina orostankar mer hanterbara.

Jag ska åka tåg oftare, trots att jag är rädd för att få panikångest på tåg. Jag ska göra det för att känna mig fri och obegränsad och för att kunna resa och se nya platser.

Jag ska fortsätta att ge komplimanger och dela med mig av mina snälla tankar till människor jag stöter på.

Jag ska prioritera denna blogg och posta minst ett inlägg i veckan för att ni ska ha nytt och bra content oftare och så att jag ska kunna arbeta mot att tjäna pengar på samarbeten.

Jag ska bli bättre på att fotografera och ge min utveckling tålamod.

Tjipp!