Ekologisk rakolja för blyga läppar och fantastisk foundation

Jag har nyligen tagit slut på två produkter som jag verkligen, verkligen vill rekommendera. Den ena är en ekologisk rakolja för underlivet och den andra är en mineralpuderfoundation.

Lip Organic Intimate Care

Oljan från Lip Organic Intimate Care är perf för rakning av intima delar. Den jag använt var "Shaving & Moisturising oil" som innehåller ylang ylang och mynta. Det finns även en annan variant som heter "Cleansing & Moisturising oil" med havtorn och fragonia. Eftersom det är en olja så glider rakhyveln bra och man undviker irritation, samt den lägger sig som ett gott skydd och gör snippan mjuk, återfettad och glad. Den svider inte trots eteriska oljor och doften är väldigt mjuk. Jag vet att det är många som absolut inte uppmuntrar rakning - jag uppmuntrar inte det heller - men jag vet att vi är många som ändå vill raka och då är den här oljan GULD. På riktigt. Om ni tillhör gänget dårar som använder tvål - sluta med det direkt. Våra snippor behöver inte och vill inte ha tvål, det funkar utmärkt med bara ljummet vatten eftersom våra underliv är high tech och är självrengörande (varför kan inte folks munnar vara det????). Så fort jag använt sista droppen beställde jag två nya förpackningar, en av varje sort, från Kissed By Eco, men oljan finns att köpa på fler ställen. Är verkligen impad över att jag blev så impad. 179kr för 75ml.

Inika Organic Mineral Foundation

Inikas puderfoundation har jag skrivit om både en och två gånger, nu är den lilla förpackningen slut, men den höll väldigt länge. Nyansen jag använt är Unity, vilket passar många vita personers nyans. Nu är den för ljus för mig eftersom solen äntligen valt att komma fram men är du väldigt ljus även under sommaren så kan den absolut funka. Det finns även ljusare nyanser (tyvärr inte så många mörka). Det fiffiga med mineralpuder är att det innehåller lite SPF naturligt, så lite skydd från solens strålar får man. Den går att bygga på i täckning och funkar även under ögonen. För att använda som concealer tar du bara en mindre pensel och duttar där du vill täcka mer. Finns att köpa på t.ex. Ecoholics. 8gr för 399kr.