Uppdatering nr 1 av #Projectpan

Uppdatering nr 1 av #Projectpan

One down - 11 kvar

För några dagar sen skrev jag att jag hakat på utmaningen Project pan som går ut på att inte ska köpa nya produkter förrän dom gamla är slut.

Den första produkten som tog slut var Vitamin C serum från Moonsun Organic som jag tycker väldigt mycket om! Den är alldeles orangegul i färgen, gelig och har Moonsuns säregna kryddiga citrusdoft. Den korvar sig om jag inte blandar den med olja dock, så det är ett tips om den liksom rullar ihop sig för dig - mixa den med lite olja.

Nästa produkt som snart är slut är Moonsun Organic Face Oil som är en av mina all time favoriter när det kommer till ansiktsoljor. Den innehåller havtornsolja som mitt ansikte älskar!

Eftersom jag redan har minst två oanvända serum hemma så kommer jag inte köpa något nytt utan istället ersätta Moonsun Organics Vitamin C serum med ett serum jag fått av Naturativ - ecoAMPOULE 1 - jag återkommer gärna med recension om ni är nyfikna på hur den funkar.

Glöm inte att ni kan handla på Naturativ med 40% rabatt om ni handlar över 600kr med koden naturativ17. Koden gäller fram till 12 februari 2017.