30 dagar av egenkärlek: Dag 30

img_4763-e1509891571729.jpg

Oktober gick snabbt och innehöll mycket av livet. Mina 30 dagar av egenkärlek är över och en ny månad har tagit plats. Nya eventuella jobbuppdrag, ett projekt som äntligen satts igång, rutin och människor som inte längre finns. Avbrott från alkohol och normer, avhållsamhet och shoppingstopp. Oktober har varit fin och bra men också sorglig och mänsklig.

Jag har återupptagit allt jag avhöll mig ifrån och känner att 30 dagar är för lite för att göra en större förändring. Ganska snabbt triggas lusten igen. Men jag har trivts med att ha ett genomgående tema för månaden och jag har trivts med att ha tydliga uppgifter varje dag, så det kommer jag fortsätta med.

En av sakerna jag hade planerat att göra under en dag i oktober var att rensa. Alltså rensa ur allt jag äger men inte använder. Eftersom jag frilansar ser mina inkomster olika ut olika månader och därför kan det vara klokt att fortsätta med shoppingstopp, vi får se. Men jag kommer ägna november åt att rensa ur mitt liv, rensa ut sådant som inte gör mig lycklig och bara behålla det som jag mår bra av. Tänker att det får bli både fysiskt och själsligt. Och jag ska se till att göra mer av det som gör mig glad men som jag ibland prioriterar bort av olika anledningar.

Det känns som att månaden har varit viktig för mig och som att något är lite mer rofyllt i mig. Jag har lite planer contentmässigt och har en del idéer på innehåll jag vill dela med er, så jag hoppas att ni fortsätter att läsa, kommentera, dela och likea – det hjälper mig som fasen.

Häng med! <3

P.S I helgen har jag varit på YoDafestivalen (yoga och dans) och ätit supergod mat och yogat! Om ni stöter på cykelcafét Vivo så måste ni handla något. Eller boka som catering eller till nåt event för hans mat är amazeeee.