30 dagar av egenkärlek: Dag 19

1G9A4950.jpg

Hej!!!!!!!!!!!! Idag vill jag använda min dag av egenkärlek till en sak jag planerade i min egenkärlekskalender för länge sen: Ge kärlek! Och hur gör man det? På olika sätt förstås, men jag tänkte att vi kunde göra en slags *mångfaldssatsning* och hjälpa Rättviseförmedlingen att hitta influencers som bryter mot normen.

Bakgrundsstoryn är att listan över dom nominerade till Stora Influencerpriset offentliggjordes – och kritiserades för att vara homogen, vilket den var och som jag skrev om här. Rättviseförmedlingen ville då hjälpa Influencers of Sweden och la ut en efterlysning på influencers som inte är unga tjejer med nordiskt ursprung och fick in jättefå namn som bildade en pytteliten listan. Inte ens mitt namn stod med, så, nu tänkte jag hjälpa Rättviseförmedlingen lite för jag tycker listan ska fyllas med spännande influencers som inte är dom vi brukar se.

Varför? Jo för så här är det: Om fler hör och ser personer som bryter mot normen så kan fler personer hitta förebilder, bjuda in nya genier till panelsamtal och lyssna till andra personers historier. Och vad är kärlek om inte det?!

Eftersom vi är vana vid att se en viss typ av utseende i vissa typer av yrken och roller så krävs det att vi alla tänker utanför våra egna små boxar. Tänk också på att en influencer inte bara är skönhetsbloggare, det kan vara någon som har ett specifikt intresse som den delar med sig av på instagram, kanske någon som har en motorcykelblogg? Eller någon som recenserar yogamattor? Eller något helt annat.

Klicka här och kommentera namnet, länk och lite kort info, typ "cool bloggare som sticker ut p.g.a..."

Hej och hå nu hjälps vi åt!