30 dagar av egenkärlek: Dag 17

30 dagar av egenkärlek: Dag 17
img_4520.jpg

Jäklar! Oktober går snabbt, redan dag 17 av mina 30 dagar. Jag och min kompis Camilla har DJ:at en del ihop. Det är svinroligt och rätt nervöst, speciellt om man spelar dansgolv för då ska man ju se till att folk dansar och är glada. Hymn hade klubb på Obaren inatt och jag blev bokad och tog med mig Camilla förstås och vår kompis Tove.

Tove är svingrym DJ och har världens bästa skratt. Jag, Camilla och Tove pratade om det här med att ha krav på sig själv. Både Tove och Camilla är perfektionister med vinnarskalle, jag är motsatsen och har aldrig gillat att tävla och bryr mig inte supermycket om huruvida saker är perfekta eller inte, så länge det är roligt eller bra nog. eftersom både Tove och Camilla är perfektionister som bara vill göra saker som blir perfekta. Jag har aldrig varit någon tävlingsmänniska och jag nöjer mig sånt som är tillräckligt bra och roligt. Det är inget jag övat på utan sån jag är född till och jag kom att tänka på att det är ett ganska snällt personlighetsdrag. Visst är jag kritisk mot mig själv ibland och nervös och orolig kring prestationer, men man gör ju sitt bästa, visst?

Ville ba säga: Låt inte rädslan för att inte göra något perfekt begränsa er, utan värdera hellre era prestationer utifrån huruvida ni har roligt eller inte. Och gör sånt ni tycker är roligt ofta!

Jag tycker det är skitkul att DJa och tänker göra det mer!

P.S jag hittade ingen bild från när vi DJ:ar så ni får se en bild när jag stretchar inför giget.